Digitalna podrška za organizaciju sjednica i sastanaka

Objavljeno: 20.12.2016.

U poslovnom okruženju prisutna je svakodnevna potreba za organiziranjem kvalitetnih i učinkovitih sastanaka. Sastanci su nam potrebni kako bismo prenijeli informacije, razvijali projekte, donosili prave odluke i odgovorili postavljenim izazovima. Menadžeri i voditelji većinu svog radnog tjedna provode na sastancima i upravo zato žele ostvariti uspješne i učinkovite sastanke. Postoje tehnike uz koje je to moguće postići, tehnike koje olakšavaju planiranje, organiziranje, vođenje sastanaka i mjerenje rezultata.

 

No, u svijetu digitalizacije poslovnih procesa, uspješe tehnike nadopunjene su kvalitetnim software rješenjima koja kvalitetno sve aktivnosti vezane za sastanke i sjednice. Doc.Doc aplikacija objedinjuje brojne funkcionalnosti koje daju odgovore na različite izazove uredske svakodnevice. Sve aktivnosti vezane za organizaciju sjednica i sastanaka, od slanja poziva, dostave dokumenata, obrada zaključaka te arhiviranje dokumenata, definirane su kroz zaseban modul. Dodatna prednost u pripremi sastanaka je što su svi dokumenti digitalizirani i dostupni na jednom mjestu.

Uz Doc.Doc modul sjednice ostvarujete brojne prednosti od jednostavnosti upotrebe, fleksibilnosti, uštede vremena, olakšanog pretraživanja, učinkovite organizacije, točnosti i sigurnosti.

 

Modul sjednice prati sve vaše korake i aktivnosti u pripremi sjednica i sastanaka. Za kreiranje sjednice, slanje poziva i unos dokumenata dovoljno je nekoliko minuta. Poziv je odaslan istog trena, a dodatno su svi sudionici automatski obaviješteni putem e-miala. Na ovaj način omogućeno je prikupljanje i usuglašavanje tema za sjednice, evidentiranje sjednica, obradu zaključaka te arhiviranje dokumenata.

Svi pozivi i zapisnici dostupni su u svakom trenutku i vrlo jednostavno možete pretražiti zaključke sa prošlih sjednica i provjeriti da li je neki od dogovorenih zadataka uspješno realiziran.

 

Pravi korisnici ovog modula su sve tvrtke koje imaju potrebu za učestalim sastancima i koje sazivaju

sjednice. To mogu biti male, srednje ili vrlo velike organizacije, tijela državne uprave ili tvrtke.
Osim osoba koje pripremaju i prate status sjednica, brojne prednosti Doc.Doc-a za članove Uprave, menadžere i druge sudionike sastanka jer u svakom trenutku imaju povratnu informaciju vezanu za aktivnosti i zaduženja na sjednici. Olakšan je pristup dokumentima i vrlo jednostavno može se pratiti i ažurirati zaduženje svakog pojedinog sudionika.

 

Brzina, dostupnost i točnost u poslovima oko sjednica u konačnici će biti od velike koristi cijeloj tvrtki ili organizaciji jer Doc.Doc kroz modul sjednice pruža ažurnu evidenciju svih aktivnosti vezanih za održavanje sjednica i praćenje dogovorenih izvršenja.

Zatražite Doc.Doc prezentaciju ili demo

Slobodno nam se obratite za sva dodatna pitanja.
Želite li prezentaciju ili demo prikaz? Zanimaju vas tehnički detalji i savjeti o uvođenju elektronskog poslovanja? Pošaljite nam e-mail ili nazovite. Naše zadovoljstvo je biti vam na usluzi i upoznati vas sa dodatnim detaljima i prednostima Doc.Doc rješenja.

Kontakt

OptimIT d.o.o.

Planinska 13A, HR-10000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 (0)1 78 97 301

Mail: docdoc@optimit.hr

O nama

OptimIT je hrvatska IT tvrtka specijalizirana za razvoj software rješenja temeljenih na Java platformi i tehnologijama otvorenog koda.

OptimIT razvija moderna rješenja za upravljanje dokumentima i projektima, sustave za upravljanje sadržajem te rješenja za sigurnu Internetsku trgovinu (tzv. web shop rješenja i EDI usluga) u skladu s posebnim zahtjevima korisnika i specifičnostima njihovih poslovnih procesa i okruženja.

Za više detalja posjetite nas na: www.optimit.hr