Pojednostavite proces putnih naloga

Objavljeno: 16.11.2016.

Putni nalozi su obveza svake tvrtke, institucije i udruženja. Ta naizgled usputna obaveza zna se od jednostavne aktivnosti pretvoriti u proces koji oduzima dragocjeno vrijeme od temeljnih poslovnih zadataka. Ako vaši zaposlenici često odlaze na službena putovanja, veliku ulogu za vas će imati rješenje koje automatizira cijeli ovaj proces. Upravo to postići ćete uz Doc.Doc rješenje za digitalno uredsko poslovanje.

Modul ‘putni nalozi’ sastavni je dio Doc.Doc rješenja te vam olakšava i pojednostavljuje proces izdavanja, ažuriranja i praćenja putnih naloga. Ova web bazirana aplikacija omogućuje vam da svoje putne naloge kreirate, pregledavate i odobravate u bilo koje vrijeme i sa bilo kojeg mjesta. Vaš digitalni ured vam je ‘uvijek pri ruci’ te tako možete pratiti sve zahtjeve za odobravanjem, ulaz i status dokumenata.

Postupak otvaranja i odobravanja putnog naloga objedinjuje sve korake unutar ovog modula.

Djelatnik koji odlazi na službeno putovanje jednostavno kroz Doc.Doc aplikaciju kreira putni nalog, unese osnovne podatke o terminu, odredištu i razlogu poslovnog puta te odabire odgovornu osobu, koja će ovaj nalog odobriti. Putni nalog nije potrebno ispisivati niti nositi direktoru na potpis. Postupak odobravanja se odrađuje kroz korake definirane unutar Doc.Doc aplikacije. Po završetku službenog putovanja, djelatnik unosi podatke o troškovima, obračunava dnevnicu i može napisati kratki izvještaj o rezultatima. Svi ovi podaci ostaju trajno pohranjeni i dostupni u svakom trenutku.

Premda nema potrebe za ispisivanjem, jer sve korake možete odraditi u vašem ‘digitalnom uredu’, ispis je moguć ukoliko vam je to potrebno. Ispisani putni nalog ima izgled službenog obrasca sa svim potrebnim elementima. Troškove i izostanke po službenim putovanjima možete pratiti kreiranjem posebnih izvještaja, koji će vašem menadžmentu i odjelu financija dati pregledan i potpun uvid u sve informacije. Izvještaje možete kreirati u bilo kojem trenutku i prema različitim parametrima. Ovi alati štede vaše vrijeme, čuvaju sve podatke objedinjene na jednom mjestu i omogućuju vam pregledan i točan uvid u svakom trenutku.

Naglasak Doc.Doc rješenja je na jednostavnosti i praktičnosti. Željeli smo sve korake u radu aplikacije učiniti što preglednijima za samog korisnika. Tako je i cijeli postupak rada sa putnim nalozima vrlo intuitivan i jasno navodi korisnika na svaki slijedeći korak.

Zatražite Doc.Doc prezentaciju ili demo

Slobodno nam se obratite za sva dodatna pitanja.
Želite li prezentaciju ili demo prikaz? Zanimaju vas tehnički detalji i savjeti o uvođenju elektronskog poslovanja? Pošaljite nam e-mail ili nazovite. Naše zadovoljstvo je biti vam na usluzi i upoznati vas sa dodatnim detaljima i prednostima Doc.Doc rješenja.

Kontakt

OptimIT d.o.o.

Planinska 13A, HR-10000 Zagreb, Croatia

Tel: +385 (0)1 78 97 301

Mail: docdoc@optimit.hr

O nama

OptimIT je hrvatska IT tvrtka specijalizirana za razvoj software rješenja temeljenih na Java platformi i tehnologijama otvorenog koda.

OptimIT razvija moderna rješenja za upravljanje dokumentima i projektima, sustave za upravljanje sadržajem te rješenja za sigurnu Internetsku trgovinu (tzv. web shop rješenja i EDI usluga) u skladu s posebnim zahtjevima korisnika i specifičnostima njihovih poslovnih procesa i okruženja.

Za više detalja posjetite nas na: www.optimit.hr